torsdag den 29. december 2011

Forsommeren løb 2011

Efter et mindre tilfredsstillende VM i Januar deltog jeg i Padova  Marathon i Italien i april, hvor jeg kom ind på en tredjeplads i tiden 1 time, 33 min. og 14. sek., hvilket var en rigtig god præstation (og et A-standard i forhold til PL udtagelse), havde jeg en længere løbspause, hvor der bl.a. var plads til en træningslejr, inden det for alvor gik i gang.
De sidste 4 weekender har været tæt løbsbesat. Det startede i Liverpool den 21.-22. maj med et bane-meeting.  Det er en relativ hurtig bane, de har der. På trods af en hård vind (det blæste op til 15 sek. meter) var jeg ok tilfreds med mine placeringer.
Weekenden efter den 28.-29. maj stod den på  schweiziske mesterskaber i Pradlen (bane-meeting). Ja jeg kan kun være tilfreds. Kørte to personlige rekorder: 1500 m i tiden 3 min 7 sek. og 11 hundrede dele og 5000 m i tiden 10 min 50 sek. og 57 hundrede dele. 57 hundrede dele fra A kravet L lidt ærgerligt.
 Torsdag den 2. juni deltog jeg i et andet baneløb i Schweiz, hvor jeg også var rigtig godt tilfreds med mine placeringer. Desværre var forholdene ikke til at køre rigtig hurtigt, og desuden var der ingen, der var med på at køre på tider, selv om det var udtagelsestid L. 
Lørdag den 4. juni stod den så på Onsingen Marathon i Schweiz. Jeg følte mig ikke veloplagt før løbet og havde sovet dårligt de foregående 2 nætter, så jeg havde ikke de helt store forventninger. Alligevel kom jeg ind på en rigtig god tid: 1 time, 33 min og 19 sek.
Søndag den 12. juni var jeg blevet inviteret til et baneopvisningsløb i Polen J. Det er altid sjovt, når man kører foran et stort publikum, og desuden kørte vi om pengepræmier, hvilket gør løbet mere taktisk og mindre hurtigt. Jeg kom ind på en  3. plads og slog racere, som jeg aldrig har været tæt på før J.
Et løb magen til havde jeg tirsdag, den 14. juni i Frankrig. Løbet var lidt stærkere besat, og  jeg kom ind på en 4. plads J.  Begge løb blev kørt i ca. 3 min og 13 sek., hvilket  er ok på en opvisnings-1500m.
Nu glæder jeg mig til to weekender med  løbspause, inden jeg skal køre Deimen Leauge i Lausanne i Schweiz (1500m opvisning) den 30. juni.  Måske kan I se mig på tv...... I kan kende mig på, at jeg er fra Danmark J.) Det er bare en fantastisk oplevelse at køre til så store events, hvor der er en kanon stemning. Det giver et godt sug i maven.
Der har været mange løb,  har det været rigtig sjovt, jeg føler virkelig, at jeg har forbedret mig
Ebbe Blichfeldt                                                               Lachen CH  20.06.2011